Discs


El primer disc dels Antònia Font, intitulat Antònia Font, va sortir el 1999. Té un regust de mar, de bombolles, d'ones, de sol i roques, de barques i de paraules plenes d'encís i de poesia.
Aquest disc, enregistrat als estudis TJ So del camí vell de Bunyola i produït per en Tomeu Janer, els ha donat a conèixer i els ha obert camí dins l'escena nacional del pop-rock melòdic. És, sens dubte, un dels discs més melosos i més genials dels darrers anys, tant pel que fa a la música com pel que fa a les lletres.
Les melodies, paradisíaques, innovadores i conceptuals, frapen i llisquen, ens penetren i ens fan volar i somiar. I botar. Van acompanyades de coros, guitarró, morena, teclats, guitarra acústica, guitarra elèctrica, bateria i una veu, la d'en Pau, que és senzilla i amiga.
Els ritmes són variats i rars, mediterranis i sarraïns, atòmics i colorats, únics. Frapen. Ens prenen, ens fermen i ens enfonsen en un pou de peus de paus de pius. Plus, sempre plus.


A RÚSSIA

El seu segon disc (A Rússia) va sortir a principis del 2001, en ple hivern. Es va presentar a la sala L'espai de Barcelona el 17 de febrer de 2001. I, uns dies més tard, al Teatre Municipal de Palma. Ha estat coeditat pels segells discogràfics Slurp i Música Global (un de mallorquí i un de gironí). És el disc que suposarà, sens dubte, el salt definitiu al Principat i al País Valencià.
Segons en Pau Debon, aposten per la continuïtat d'estil pel motiu que "vàrem pensar per què havíem de canviar, si ha funcionat bé el primer, mos agrada a naltros, no tenim per què canviar. Aquest disc jo el veig més madur, se nota que n'hi ha un d'abans. Està més preparat. Vàrem anar a gravar amb un bon assaig ja fet".
Mesclat per en Toni Pastor i produït per en Tomeu Janer, conté cançons lentes i calentes i cançons ràpides i humides. Hi podeu trobar una poesia plena de fruits saborosos, com la de Josep Carner.ALEGRIAés una festa que ens omple de joia cada finestra obre un nou matí ple de llums
i ple d'orquestres, ple d'enigmes submarins".
(S'univers és una festa)